dimecres, 15 de juny de 2011

Emergència al país de la Màgia


Milions de nens i nenes de tot el món esperen, amb il·lusió, que arribi el Nadal. Han estat bons minyons i bones minyones. Saben que els habitants del País de la Màgia, estimats per diferents cultures, faran arribar l'alegria a tots els racons de la Terra. Però el Pau està molt amoïnat.
"Una d'aquelles tardes tan fredes d'aquell hivern tan refred, mentre el Pau preparava el berenar del Tió, va sonar el timbre. En obrir la porta, va veure que era el carter i que li duia una carta", venia del País de la Màgia.La missiva diu que el Nadal corre perill, que una esgarrifosa tempesta els ha deixat incomunicats. El Pau vol que el Nadal sigui feliç, viatja al País de la Màgia i cerca la manera de solucionar el problema.
Si teniu nens i nenes a partir de set anys, amb aquest llibre Emergència la País de la Màgia, teniu un bon llibre per recomenar. L'ha escrit la Cinta Arasa i l'ha dibuixat la Cristina Girol.
La Cinta ha fet un text molt proper a la sensibilitat infantil, escriu amb una frescura poc habitual avui dia i amb una veu tendre i directa. Aquest llibre, publicat per Onada edicions, és com un conte llegit en veu alta i suau a la vora del llit. Un llibre ple de màgia, com el seu títol. Els nens i les nenes tindran somnis de colors. Somnis on pendran forma els dibuixos de la Cristina, que són com una joguina divertida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada