Més de 8 anys

El bosc dels somnis perduts
Il·lustracions de Montse Tobella
Barcelona, Animallibres, 2015
Col·lecció La formiga groga

Els nyitus són uns follets tan petits com un gra de sorra que es passen el dia dormint. Al capvespre van a escoltar la senyora Son i aquesta els explica històries de tota mena. Després entren a les cases per xemeneies o pels forats dels panys, es fiquen a les orelles de la gent i, des de ben endins, els fan dormir i somiar...

La colla del fantasma Barruf
il·lustracions de Roger Ballabrera
Barcelona. Editorial Barcanova, 2004
Col·lecció Sopa de Llibres, 105

El fantasma Barruf està decidit a anar-se'n de vacances a les illes Moltlluny amb la Safata Verda, l'escombra Laie i els germans Barret, encara que hagi de fer-ho a esquena dels germans Rucase, els seus amos. Malgrat que els amics tenen poders màgics, el trajecte cap a l'aeroport és força accidentat. Gràcies a l'ajuda d'uns follets de ciutat, però, aconsegueixen trobar l'aeroport i arribar finalment a les illes Moltlluny.

El capità Barruf i els caçafantasmes
il·lustracions d'Oriol Malet
Barcelona. Editorial Barcanova, 2009
Col·lecció Sopa de Llibres, 159

Els germans Rucase i la colla del fantasma Barruf gaudeixen d'unes vacances a les illes Moltlluny. Allà es trobaran amb en Vladimir, un antic company d'escola dels germans Rucase que, per venjar-se de les dolenteries que li van fer quan eren petits, manipularà un correu que anirà a parar a un bruixots extraterrestres i a uns caçadors de fantasmes. La por s'apoderarà de les illes, però tota la colla lluitarà contra els caçafantasmes amb l'ajut dels bruixots extraterrestres i d'unes bruixetes andorranes.
La banda dels catòdics enfurismats
il·lustracions de Gabriela Rubio
Barcelona. Edicions Cadí, 2004
Col·lecció La Muntanya Encantada

La Júlia i l'Emma viuen una fantàstica aventura al país dels dibuixos animats, on arriben a través del televisor. És una terra poblada de dibuixos, anomenats catòdics, i peluixos, coneguts com extrafílmics. Però en aquest país de meravelles, alguna cosa sinistra amenaça la convivència.La font del cedre
Il·lustracions de Toni Cabo
Barcelona. Edicions Baula, 2005
Col·lecció Ala Delta, 18

Quina relació pot tenir la contaminació de l'aigua del subsòl amb els fets misteriosos que passen en una escola? És el que intentarà descobrir la Mariona. Però la seva investigació despertarà les sospites de les mestres que creuen que té alguna cosa a veure amb el que passa a l'escola. Per sort, podrà comptar amb l'ajuda d'un personatge fantàstic.
La font del cedre
(versió en Valencià)
Il·lustracions de Toni Cabo
Mislata (València). Edelvives Baula, 2013
Col·lecció Albades, 33
Quina relació pot tindre la contaminació de l'aigua del subsòl amb els fets misteriosos que passen en una escola? És el que intentarà descobrir la Mariona. Però la seua investigació despertarà les sospites de les mestres, que creuen que té alguna cosa a veure amb el que ocorre a l'escola. Per sort, podrà comptar amb l'ajuda d'un fantàstic personatge.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada