diumenge, 9 d’octubre de 2011

LECTURA A L'ESTUDI DEL PINTOR


El dia 8 d'octubre vam celebrar un acte cultural singular. El Raúl Modamio i jo, dirigits pel Germán Madrid, vam fer una lectura escenificada de poemes a l'estudi del pintor Miquel Àngel Para. L'activitat va sorgir de la nostra iniciativa i de seguida vam comptar amb el suport del Miquel Àngel i de la Llibreria Carrer Major.
Feia goig veure l'estudi ple de persones brindant per la poesia. El Germán va saber aprofitar l'espai per crear una atmosfera íntima que va servir per establir llaços de complicitat amb el públic present. El Raúl va llegir cançons de Javier Krahe i de Diego Carrasco. Jo vaig llegir poemes dels meus llibres Asuntos Interiores, Els dits de l'intèrpret, El caminant a la deriva i un conjunt d'inèdits del poemari que estic escrivint. En finalitzar, com ja he comentat, vam brindar amb bon vi.
Aviat podrem gaudir d'activitats literàries regulars en l'estudi del Miquel Àngel Para en col·laboració amb l'Associació Colomenca de Literatura. Sens dubte, una bona notícia.

1 comentari:

  1. Com m'alegra que l'Associació Colomenca de Literatura estigui tan activa. La idea de combinar les arts em sembla immillorable.

    ResponElimina