dissabte, 7 de març de 2015

Premi One Lovely Blog Award


Vaig arribar a casa cansat després d'acompanyar la meva filla, que necessitava comprar unes pintures per als seus estudis de disseny. Havia conduït sota un dia rúfol i plujós fins al centre de Barcelona. Es feia difícl caminar entre la gentada que abarrota permanentment les zones turístiques, sobretot coincidint amb el Mobile World Congres. de tornada vaig tenir problemes amb la portza del garatge. Per fi vaig poder seure davant de l'ordinador per revisar la meva darrera novel·la, però, com deia, estava cansat, no em concentrava i vaig decidir mirar el correu. La pantalla de l'ordinador es va convertir en una finestra oberta que em saludava amb aromes alegres i bombolles de felicitat. Les 5 ovejas negras m'havien concedit el premi One Lovely Blog Award. Les 5 ovejas negras són cinc dones apassionades per la literatura infantil i juvenil. Mercedes Brugarolas, María Ángeles Alonso, Aurelia Rodríguez, Carmen María Brugarolas y Blanca García Brugarolas, ens ofereixen des de Salamanca un magnífic i molt interessant blog amb ressenyes de llibres ordenades per edats, però també per autors i per il·lustradors, amb notícies d'actualitat i referències a llibreries.

One Lovely Blog Award és un reconeixement que un blog atorga a un altre per destacar la seva feina. També es considera una cadena de "favors virtuals" per donar visibilitat als blogs relativament nous o que tinguin pocs seguidors.

Si el teu blog ha estat nomitat has de


 • Agrair el premi al blog que t'ha nominat
 • Respondre un formulari d'11 preguntes
 • Nominar 11 blogs que estiguin començant o que tinguin menys de 200 seguidors
 • Fer 11 noves preguntes als blogs premiats
 • Informar del premi a cadascun dels blogs
 • Visitar els blogs que han estat premiats juntament amb el teu.


Les preguntes que em van fer

¿Cuál es tu música?
Blues
Tu ciudad preferida
Santa Coloma de Gramenet
Tu espacio
Mi estudio
Tu postre
Tiramisú
El rasgo que más admiras
La sinceridad
Tu película
Blade Runner
Tus lecturas
Poesía y cuentos infantiles y para adultos
¿Colacao o Nesquik?
Colacao
¿Cómo te gusta el café?
Descafeinado
¿Nocilla o Nutella?
Nocilla

Els blogs que he nominat o premiat són
Les meves preguntes


 1. Per què vas crear un blog?
 2. Has viscut algun fet important a travès del teu blog?
 3. Com ha evolucionat el teu blog?
 4. Què t'aporta tenir un blog?
 5. Què has après en el darrer any?
 6. Recomana'm un llibre
 7. Recomana'm una pel·lícula
 8. Quina és la teva llibreria de referència?
 9. Quin llibre has abandonat recentment?
 10. Has tornat a llegir un llibre que vas llegir per primer cop fa molt de temps? Si és així, Ha canviat la teva impressió sobre el mateix?
 11. Un llibre que va marcar la teva infància


2 comentaris:

 1. Enhorabona, El bosc dels somnis perduts! Només el títol del bloc ja es mereix un premi, i el contingut un altre. Espero que el One Lovely Blog Award faci augmentar el nombre de membres i de visites. Em em sembla molt sorprenent que no en tingui més aquest bloc tan interessant pel que fa a la literatura infantil i juvenil, però ja sabem que amb tantíssims blocs que hi ha pertot arreu, alguns de ben bons passen desapercebuts. Tant de bo aquest premi li doni la visibilitat que hauria de tenir.

  I moltíssimes gràcies per haver nominat el meu bloc! D'aquí uns dies em posaré a pensar les respostes i quins blocs vull nominar.

  Ens llegim!

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Moltíssimes gràcies a tu, Shaudin, que des de tants milers de quilòmetres mantens viva la flama de la llengua catalana i fas difusió de la nostra cultura entre els teus alumnes. Segeuixo el teu blog regularment. M'agrada molt i el trobo molt interessant. Durant els dies que em van nominar amb l'One Lovely Blog Award vaig tenir tantes visites com en tot un mes. Ara s'ha normalitzat, però ha pujat la freqüència.

   Salutacions i ens llegim!!!

   Suprimeix